Great B | Miért minket?
 

Miért minket?

Great Bistro-ban,  mindig kedves mosollyal fogadunk, és alig várjuk, hogy kipróbáld finomságainkat

Egyedülállóan kínálunk vegán reggeliket, ebédeket, vacsorákat, többnyire gluténmentesen, nálunk a glutén az opcionális, reggelire egyetlen egy szendvicsünk rozsos.  Ebédmenünkből 99%-ban, a’la carte menünkből, pedig 100%-ban kihagyjuk a glutént, mint sokak számára allergén összetevőt.

Különlegességünk, hogy Gréta, az egyik tulajdonos és séf is egyben, így mindig biztos lehetsz az ízekben és a minőségben egyaránt. A’la carte séfünk Zoltán, pedig egyszerűen nem tud hibázni. J

Ételeinket, kizárólag tisztított (revers osmosis) vízzel készítjük, és Gréta Tündérporokat, séfünk által kifejlesztett, ízfokozók-, és adalékanyagoktól mentestermészetes fűszereit, fűszerkeverékeit, vagy friss zöld fűszereket használunk. Mi mindig a tökéletességre törekszünk, és sem alapanyagok minőségében, sem az ételek ízében nem ismerünk kompromisszumot.

Fine Dining és a Great Bistro már egy fogalommá vált. A magas minőségű gourmet ételek megalkotása küldetésünkké vált, hiszen, Magyarországon a Great Bistro  az egyetlen vegán étterem, aki fine dininga’la carte menüvel szolgál, ráadásul gluténmentesen. Menüinket minden negyedévben megújítjuk, hogy megízlelhessétek az adott évszak különleges ízeit, fantasztikus ízkombinációit.

Nálunk készpénzzel, bankkártyával, Szép kártyával és Erzsébet utalvánnyal is fizethetsz.

ASZTALFOGLALÁS